WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Pentru orice domnișoară de 11-12 ani, un set format dintr-un halat de baie și un prosop, personalizate prin broderie, va reprezenta un cadou cu adevărat deosebit! Accesorii nelipsite din orice garderobă, halatele și prosoapele personalizate prin broderie cu un design potrivit pentru fete, cu o monogramă sau cu semnul zodiacal propriu, vor deveni cele mai îndrăgite accesorii la ieșirea din baie sau piscină. Halatele de baie sunt disponibile în diverse culori, dintre care puteți alege. Prosoapele sunt și ele oferite în mai multe variante de mărimi: medii (50 x 90 cm in cazul prosoapelor medii albe sau 48 x 88 cm in cazul prosoapelor medii albastre, rosii sau crem) sau mari (70 x 140 cm).

În privința halatelor de baie pentru copii, recomandarea noastră este ca vârsta copilașului să fie mai mică decât mărimea halatului de baie. Seturile de halate de baie și prosoape personalizate pentru copii, sunt disponibile în variante de mărimi potrivite pentru toate celelalte vârste, cu designuri relevante pentru fete (fete 1-2 ani, fete 3-4 ani, fete 5-6 ani, fete 7-8 ani, fete 9-10 anifete 12-13 ani) și băieți (băieți 1-2 ani, băieți 3-4 ani, băieți 5-6 ani, băieți 7-8 ani, băieți 9-10 ani, băieți 11-12 ani, băieți 12-13 ani). 

 

 

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime11-12 ani, 50 x 90 cm, 70 x 140 cm
CuloareAlb, Bleu, Roz

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet fete 11-12 ani: halat și prosop, diverse culori, personalizate
Scrie recenzia ta!
Prosop dus roz corai

Prosoape personalizate, roz corai, 550 gr/mp (2 dimensiuni)

seturi halate si prosoape personalizate baieti

Set băieți 11-12 ani: halat și prosop, diverse culori, personalizate

Set fete 11-12 ani: halat și prosop, diverse culori, personalizate

185,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere