WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Daca sunteti in cautarea unor accesorii de baie de calitate sau a unui cadou pentru doamne si domnisoare cu adevarat special, nu doar util ci si original, va propunem un set compus dintr-un halat de baie si un prosop. Puteti alege dintr-o gama variata de culori si, in plus, le puteti personaliza prin broderie asa cum va doriti, cu un design la alegere, cu o monograma din una, doua sau trei litere sau cu semnul zodiacal dorit. 

Halatele de baie au calitate premium si sunt din bumbac 100%, catifelat la exterior (velur) si cu prosop absorbant la interior. Capacitate foarte buna de absorbtie, parte peste parte, cu cordon. Marimi: consultati ghidul de marimi.

Prosoapele sunt disponibile in doua variante de marimi - medii (aproximativ 50 x 90 cm) sau mari (aproximativ 70 x 140 cm sau 67 x 130 cm in cazul prosoapelor albastre, rosii si crem) si in mai multe variante de densitati - calitate premium (600 gr/m2) sau de lux (700, 800 si 900 gr/m2), intotdeauna din bumbac 100%.

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL, XXL, 4XL, 50 x 90 cm, 70 x 140 cm
CuloareAlb, Crem / Ivory, Albastru deschis, Roz deschis, Roz inchis, Albastru inchis, Grena, Verde, Galben, Rosu, Bleu, Turcoaz

Recenzii 1

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCadou pentru ea: halat de baie și prosop, personalizate
Scrie recenzia ta!
Set halat baie si prosop bleumarin

Cadou pentru el: halat de baie și prosop, personalizate

Cadou de casa noua halate si prosoape personalizate

Cadou de casă nouă: halate și prosoape personalizate (diverse mărimi și culori)

Cadou pentru ea: halat de baie și prosop, personalizate

235,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere