Livrare

Livram intotdeauna produsele de pe HalateSiProsoape.ro prin curier rapid, pe intreg teritoriul Romaniei. Pentru livrari in strainatate, va rugam sa ne contactati, pentru a gasi cea mai buna varianta. Costul transportului este de

  • 20 RON pentru livrarea prin Fan Courier, pentru toate localitatile aflate in aria de acoperire (localitatile pentru care Fan Courier nu percepe taxa pentru km suplimentari). Majoritatea localitatilor intra in aria de acoperire, puteti vedea lista acestor localitati la acest link. De obicei, Fan Courier livreaza coletele in 24 de ore (lucratoare).
  • 20 RON pentru livrarea prin Prioripost (serviciul de curierat rapid al Postei Romane), in cazul localitatilor care nu se afla in aria de acoperire (fara km suplimentari) a celor 2 curieri de mai sus. De obicei, Prioripost livreaza coletele in 1-4 zile (lucratoare).

 Ne rezervam dreptul ca pentru anumite comenzi sa nu acceptam decat plata in avans (in functie de valoarea comenzii sau destinatia livrarii acesteia). 

Procesam comenzile in ordinea primirii lor. Personalizarea prin broderiea halatelor si prosoapelor este realizata direct in atelierul nostru, necesitand mai multi pasi specifici confectionarii unor produse unicat (designul grafic, brodarea efectiva, finisarea, ambalarea). In consecinta, termenul standard de expediere a comenzii este de 3-6 zile lucratoare, la care se adauga termenul de transport al curierului. In perioadele comerciale de varf (Craciun, Valentine's Day, Dragobete, etc.) sau in unele din perioadele in care personalul nostru este in concediu, termenul de livrare poate fi prelungit. In toate cazurile de acest fel, vom afisa in mod vizibil pe HalateSiProsoape.ro si pe aceasta pagina termenele si conditiile de livrare si / sau va vom anunta imediat dupa plasarea comenzii, telefonic sau prin email.