Politica de confidentialitate

Protecția datelor personale este de cea mai mare importanță pentru noi, de aceea ne angajăm să vă protejăm intimitatea. Nu desfasuram activitati de marketing direct, asadar nu va vom trimite emailuri de tip newsletter sau emailuri promotionale. In cazul in care doriti sa va creati un cont pe HalateSiProsoape.ro si, ulterior, doriti sa stergeti acest cont, aveti posibilitatea sa faceti acest lucru accesand sectiunea "Contul meu". Incercam, astfel, sa reducem la minimum modalitatile in care folosim datele Dvs. personale, limitandu-ne la necesitatea practica de a va putea factura si expedia comenzile plasate la noi pe site.

Prin utilizarea acestui site și / sau serviciile noastre, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale, așa cum este descris în această politică de confidențialitate.

Principii de protecţie a datelor

Ne angajam să urmam urmatoarele principii de protecţie si prelucrare a dateleor cu caracter personal:

 • Procesarea este legală, corectă, transparentă. Activitățile noastre de prelucrare au motive legale. Întotdeauna considerăm drepturile dvs. înainte de prelucrarea datelor personale. Vă vom furniza informații privind prelucrarea, la cerere.
 • Procesarea este limitată ca scop. Activitățile noastre de procesare corespund scopului pentru care au fost colectate datele personale.
 • Procesarea se face cu date minime. Noi colectăm și procesăm doar cantitatea minimă de date personale necesare pentru orice scop.
 • Prelucrarea este limitată pe o perioadă de timp de 10 ani. Noi nu vom stoca datele cu caracter personal pentru o perioada mai mare decât daca este necesar.
 • Vom face tot posibilul pentru a asigura acurateţea datelor.
 • Vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea și confidențialitatea datelor.

 

Ce date personale colectăm

HalateSiProsoape.ro poate colecta date personale în una din următoarele moduri:

 • date furnizate către HalateSiProsoape.ro atunci când ne contactați folosind email sau număr de telefon,
 • date furnizate către HalateSiProsoape.ro necesare pentru încheierea unui contract,
 • date întregistrate prin canalele de social media,
 • date înregistrate prin comentarii postate în acest website.

Noi procesam datele dvs. personale pentru a indeplini obligatiile care decurg din lege si / sau pentru a folosi datele dumneavoastra personale pentru optiunile prevazute de lege.  Salvăm informațiile dvs. de facturare și alte informații culese despre dvs. atât timp cât este necesar în scopuri contabile sau alte obligații care decurg din termene legale, dar nu mai mult de 5 ani. 

Nu înregistrăm date personale atunci când vizitați acest website. Pentru analize statistice, singura informație este pagina vizitată și IP-ul adresei userilor care au lăsat comentarii. Ca utilizator de Internet, rămâneți anonim.

Drepturile persoanelor vizate

În legătură cu procesarea datelor dvs personale, aveți următoarele drepturi:

 • dreptul de a cere Administratorului acces la datele dvs. personale,
 • dreptul de a cere Administratorului corectarea datelor dvs. personale,
 • dreptul de a cere Administratorului ștergerea datelor dvs. personale,
 • dreptul de a cere Administratorului limitarea procesării datelor dvs. personale,
 • dreptul de a vă opune procesării automate a datelor dvs. personale,
 • dreptul la portabilitatea datelor, obținându-le într-un mod adecvat, sau transferându-le direct de la un procesator la altul,
 • dreptul de a depune o plângere – în cazul în carerefuzăm cererea dvs vă vom oferi un motiv de ce. Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care a fost tratată solicitarea dvs., vă rugăm să ne contactați
 • Dreptul de ajutor de la autoritatea de supraveghere – ceea ce înseamnă că aveți dreptul la ajutorul unei autorități de supraveghere și dreptul la alte căi de atac, cum ar fi solicitarea de despăgubiri.
 • Dreptul de a retrage consimţământul – ai dreptul retrage orice acord dat de prelucrare a datelor dumneavoastră personale.

 

Cine are acces la datele dvs personale

Nu vom dezvălui datele dvs. personale terților sau institutiilor publice decat atunci când suntem obligați din punct de vedere legal să facem acest lucru. Am putea dezvălui datele dvs. personale unor terțe părți dacă v-ați dat acordul sau dacă există alte motive legale pentru aceasta. In practica, transmitem datele Dvs de livrare firmelor de curierat  cu care colaboram, astfel incat acestea sa poata efectua livrarea coletelor catre Dvs. De asemenea, in cazul in care optati pentru plata cu cardul, transmitem adresa Dvs. de email operatorului de plata cu cardul cu care colaboram (EuPlatesc.ro), astfel incat sa puteti primi, pe email, link-ul pentru plata cu cardul.

Cum putem securiza datele dvs personale

Facem tot posibilul pentru a păstra datele dvs. personale în siguranță. Utilizăm protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date (cum ar fi HTTPS). Folosim anonimizarea și pseudonimizarea acolo unde este potrivit. Monitorizăm sistemele noastre pentru posibile vulnerabilități și atacuri.
Chiar dacă încercăm tot ce ne sta in putinta, nu putem garanta securitatea informațiilor. Cu toate acestea, ne angajam să notificam autoritățile competente privind încălcările protectiei datelor. De asemenea, vă vom anunța dacă există o amenințare la adresa drepturilor sau intereselor dvs. Vom face tot ce putem în mod rezonabil pentru a preveni încălcarea securității și pentru a asista autoritățile în cazul în care vor apărea încălcări. 

Politica față de minori

Nu intenționăm să colectăm cu bună știință informații de la minori. Nu vizăm minorii ca principali beneficiari ai serviciilor noastre.

Date de contact

Ne puteti contacta oricand la contact@halatesiprosoape.ro 

S.C. Mimad Optim Consult S.R.L. ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat. Astfel:

 1. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar cei desemnati de conducerea societatii, fiecare dintre acestia accesand baza de date cu propriul nume de cont si parola. Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive, conturile de acces se suspenda automat.

 2. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu.

 3. Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt parola si au implementate solutii de protectie antivirus si firewall updatate la zi.