WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Daca doriti sa-i faceti sotului, iubitului, tatalui, fratelui, bunicului sau oricarui barbat important din viata Dvs. un cadou original, unic si totodata util, sau daca sunteti un brabat in cautarea unui halat de baie si a unui prosop de calitate si care sa va faca sa va simtiti special, va recomandam acest set compus dintr-un halat de baie si un prosop, ambele de calitate premium, din bumbac 100%. Si pentru ca suntem specialisti in personalizarea prin broderie, le putem adapta pe ambele la specificul fiecaruia, brodandu-le cu un design relevant, cu o monograma sau cu semnul zodiacal dorit! 

Halat de baie calitate premium, din bumbac 100%, catifelat la exterior (velur) si cu prosop absorbant la interior. Capacitate foarte buna de absorbtie, parte peste parte, cu cordon. Marimi: consultati ghidul de marimi.

Prosoape calitate premium (600 gr/m2) sau de lux (700, 800, 900 gr/m2), disponibile in varianta de marime medie (aproximativ 50 x 90 cm) sau mare (aproximativ 70 x 140 cm sau 67 x 130 cm in cazul prosoapelor albastre, rosii si crem), 100% bumbac.

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeM, L, XL, XXL, 4XL, 5XL, 50 x 90 cm, 70 x 140 cm
CuloareAlb, Crem / Ivory, Albastru deschis, Albastru inchis, Grena, Verde, Rosu, Bleu, Turcoaz

Recenzii 4

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCadou pentru el: halat de baie și prosop, personalizate
Scrie recenzia ta!
Halat si prosop personalizate pentru Ea

Cadou pentru ea: halat de baie și prosop, personalizate

Set prosoape dus personalizate

Prosoape de duș personalizate (culori variate)

Cadou pentru el: halat de baie și prosop, personalizate

235,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere