WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie” se introduc textele ce vor fi brodate, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodate textele introduse la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate. În cazul în care se dorește brodarea textelor cu culori diferite pe cele două produse, acestea vor fi menționate în câmpul de „Comentarii”.
3. Se aleg una sau două dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn zodiacal), care vor fi de asemenea brodate. Dacă se alege o singură imagine, aceasta va fi brodată pe ambele produse. Dacă se aleg două imagini diferite, fiecare produs va fi brodat cu imaginea dorită.

În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Dacă se aleg două imagini diferite, ordinea în care acestea vor apărea sub câmpurile de tip „Text personalizat prin broderie” va fi determinată de poziționarea imaginilor în listă. Astfel, cea poziționată prima în listă va apărea sub primul câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe primul produs, iar cea pozitionată ulterior va apărea sub al doilea câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe al doilea produs.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Iesiti din cotidian si faceti mirilor sau nasilor un cadou special, cu care nu aveti cum sa dati gres: un se de prosoape de cea mai buna calitate, personalizate prin broderie asa cum va doriti. Prosoapele au calitate premium (densitate 600 gr/m2) sau chiar de lux (700 - 900 gr/m2) si capacitate foarte mare de absorbtie. Material: bumbac 100%. Dimensiuni: aproximativ 70 x 140 cm sau 67 x 130 cm in cazul prosoapelor albastre, rosii si crem.

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime70 x 140 cm
CuloareAlb, Rosu, Bleu, Turcoaz

Recenzii 3

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsProsoape de duș personalizate (culori variate)
Scrie recenzia ta!
Cutii cadou mari si frumoase

Cutii cubice pentru cadouri mari - 30x30x30 cm

Halate pentru nasi personalizate

Halate personalizate pentru El și Ea (toate mărimile, diverse culori)

Prosoape de duș personalizate (culori variate)

Preț standard 180,00 RON Preț special 170,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 25 caractere

Maxim 25 caractere

Maxim 2550 caractere