WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie” se introduc textele ce vor fi brodate, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodate textele introduse la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate. În cazul în care se dorește brodarea textelor cu culori diferite pe cele două produse, acestea vor fi menționate în câmpul de „Comentarii”.
3. Se aleg una sau două dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn zodiacal), care vor fi de asemenea brodate. Dacă se alege o singură imagine, aceasta va fi brodată pe ambele produse. Dacă se aleg două imagini diferite, fiecare produs va fi brodat cu imaginea dorită.

În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Dacă se aleg două imagini diferite, ordinea în care acestea vor apărea sub câmpurile de tip „Text personalizat prin broderie” va fi determinată de poziționarea imaginilor în listă. Astfel, cea poziționată prima în listă va apărea sub primul câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe primul produs, iar cea pozitionată ulterior va apărea sub al doilea câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe al doilea produs.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Daca vreti sa mergeti la sigur cu un cadou de casa noua care sa fie si original si util si deosebit, alegeti acest set compus din 2 halate de baie din bumbac 100%, cu cordon, catifelate la exterior (velur) si din prosop absorbant la interior si 2 prosoape de dus, de aprox. 70x140 cm, calitate premium sau chiar de lux. Dupa ce vom primi comanda, o sa va contactam si telefonic, pentru a discuta toate detaliile comenzii si vom putea clarifica tipul exact de prosoape si halate dorite. Toate vor fi personalizate prin broderie cu designul, monograma sau semnul zodiacal preferat. Halate parte peste parte, cu cordon. 

In cazul in care doriti sa faceti un cadou pentru intreaga familie, va oferim si o gama foarte variata de halate de baie personalizate pentru copii, disponibile pentru toate varstele si in diverse culori. Personalizarea halatelor / prosoapelor copiilor se poate face in mod unitar cu halatele si  prosoapele adultilor (acelasi design, monograma sau semnul zodiacal al copiilor) sau cu un design diferit, specific varstei.

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL, XXL, 4XL, 5XL, 70 x 140 cm
CuloareAlb, Crem / Ivory, Albastru deschis, Roz deschis, Roz inchis, Albastru inchis, Grena, Verde, Galben, Mov / Lila, Turcoaz

Recenzii 3

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCadou de casă nouă: halate și prosoape personalizate (diverse mărimi și culori)
Scrie recenzia ta!
Prosop de lux personalizat cu monograma

Prosoape de lux, 650-900 gr/mp, personalizate

Cutie cadou cu fundita de satin si felicitare

Cutii de cadouri dimensiuni medii - 22cm3

Cadou de casă nouă: halate și prosoape personalizate (diverse mărimi și culori)

Preț standard 495,00 RON Preț special 459,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!