WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

Cutiile cadou nu se personalizează!

Informații produs

Din gama cutiilor de cadou cu fundita de satin pe capac, va oferim aici varianta medie, disponibila in multe variante de culori si ideala pentru oferirea intr-un mod elegant a unui cadou. Aceste cutii se preteaza, ca si dimensiuni, pentru un set de prosoape, un halat de baie, sau alte combinatii de produse de dimensiuni similare. Dimensiuni: 22 x 22 x 22 cm.

Lucioase la exterior, disponibile in multe variante de culori, dar avand toate o fundita de satin pe capac. Cutiile sunt prevazute si cu un biletel (mini-felicitare), avand acelasi design ca si cutiile, pe care poate fi scris un scurt mesaj adresat destinatarilor cadoului!

Aceste cutii de cadou inteligente au capacul montat, iar corpul cutiei este pliat astfel incat sa incapa in capac. Astfel pliata, cutia ocupa foarte putin loc, poate fi transportata usor si in siguranta, iar montajul presupune doar asamblarea corpului cutiei, care dureaza doar cateva secunde.

Ca extra-optiune, impreuna cu produsele de pe site-ul nostru (halate si/sau prosoape), pretul acestei cutii cadou este de 22 RON!

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCutii de cadouri dimensiuni medii - 22cm3
Scrie recenzia ta!
Cutii cadou mari si frumoase

Cutii cubice pentru cadouri mari - 30x30x30 cm

Cutii de cadouri dimensiuni medii - 22cm3

25,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 2550 caractere