WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Orice doamna sau domnisoara va aprecia intotdeauna un set de prosoape de calitate, din bumbac 100%, asa cum sunt cele pe care vi le oferim aici. Le puteti personaliza cu un design relevant, cu monograma specifica sau cu semnul zodiacal si astfel se vor transforma intr-un cadou original, deosebit si in acelasi timp util. Puteti alege intre prosoape de dimensiuni medii (aproximativ 50 x 90 cm) sau mari (aproximativ 70 x 140 cm sau 67 x 130 cm in cazul prosoapelor albastre, rosii si crem), ambele de foarte buna calitate: premium (densitate 600 gr/m2) sau de lux (densitate 700 - 900 gr/m2).

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime50 x 90 cm, 70 x 140 cm
CuloareAlb, Rosu, Turcoaz

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet prosoape personalizate - damă
Scrie recenzia ta!
Set prosoape albastre personalizate

Set prosoape personalizate pentru bărbați

Prosop personalizat pentru EL

Prosop personalizat pentru EL

Set prosoape personalizate - damă

140,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 25 caractere

Maxim 2550 caractere