WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Cu totii avem nevoie de prosoape! Pe HalateSiProsoape.ro vi le oferim in diverse culori, marimi si materiale, dar intotdeauna de calitate. In plus, le personalizam conform specificatiilor Dvs. pentru a le transforma in niste cadouri utile si originale sau in niste accesorii elegante. Acest set poate fi personalizat prin broderie cu un design barbatesc relevant, cu o monograma de una, doua sau trei litere sau cu semnul zodiacal potrivit. Prosoape calitate premium (600 gr/m2) sau chiar de lux (700 - 900 gr/m2), din bumbac 100%. Acest set poate fi format din prosoape de dimensiune medie (aproximativ 50 x 90 cm) sau mare (aproximativ 70 x 140 cm sau 67 x 130 cm in cazul prosoapelor albastre, rosii si crem).

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime50 x 90 cm, 70 x 140 cm
CuloareAlb, Bleu, Turcoaz

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet prosoape personalizate pentru bărbați
Scrie recenzia ta!
Cutie cadou cu fundita de satin si felicitare

Cutii de cadouri dimensiuni medii - 22cm3

Prosoape personalizate doamne

Set prosoape personalizate - damă

Set prosoape personalizate pentru bărbați

140,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 25 caractere

Maxim 2550 caractere