WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Dacă sunteți în căutarea unor halate de baie / capoate de măsuri mari (3/4XL) sau foarte mari (5/6XL și 7XL), HalateSiProsoape.ro este unul dintre puținele locuri, poate singurul, în care le veți găsi. Mai mult, vi le oferim într-o gamă variată de culori și mărimi. Halatele sunt din bumbac 100%, au calitate premium (catifelate la exterior - textură tip velur și cu prosop absorbant la interior) și vin inclusiv cu posibilitatea de a fi personalizate prin broderie așa cum vă doriți. Personalizarea poate fi facută într-un mod adecvat atât pentru doamne, cât și pentru domni. Halate parte peste parte, cu cordon. Capacitate foarte bună de absorbție. Mărimi: consultați ghidul de mărimi.

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime4XL, 5XL, 6XL, 7XL
CuloareAlb, Albastru inchis

Recenzii 14

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalate de baie marimi foarte mari (3/4XL, 5/6XL, 7XL)
Scrie recenzia ta!
Prosop de lux personalizat cu monograma

Prosoape de lux, 650-900 gr/mp, personalizate

Cutie cadou cu fundita de satin si felicitare

Cutii de cadouri dimensiuni medii - 22cm3

Halate de baie marimi foarte mari (3/4XL, 5/6XL, 7XL)

209,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!