Cadouri elegante, utile și originale, pentru toate vârstele!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Daca sunteti in cautarea unor halate de baie / capoate de masuri mari (4XL, 5XL) sau foarte mari (6XL si 7XL sau echivalent), HalateSiProsoape.ro este unul dintre putinele locuri, poate singurul, in care le veti gasi. Mai mult, vi le oferim intr-o gama variata de culori si marimi. Halatele sunt din bumbac 100%, au calitate premium (catifelate la exterior - velur si cu prosop absorbant la interior) si vin inclusiv cu posibilitatea de a fi personalizate prin broderie asa cum va doriti. Personalizarea poate fi facuta intr-un mod adecvat atat pentru doamne, cat si pentru domni si este intotdeauna inclusa in pretul afisat. Halate parte peste parte, cu cordon. Capacitate foarte buna de absorbtie. Marimi: consultati ghidul de marimi.

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime4XL, 5XL, 6XL, 7XL
CuloareAlb, Albastru inchis

Recenzii 8

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalate de baie măsuri foarte mari (4XL, 5XL, 6XL, 7XL)
Scrie recenzia ta!
halat barbati bumbac brodat pe fata si pe spate

Halat bărbați alb, personalizat

Halate de baie măsuri foarte mari (4XL, 5XL, 6XL, 7XL)

209,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere