WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Un cadou original, unic si in acelasi timp util: prosoape barbatesti de diferite marimi (aici puteti alege intre variantele medii, de aproximativ 50 x 90 cm sau mari, de aproximativ 70 x 140 cm ori 67 x 130 cm in cazul prosoapelor albastre, rosii si crem). Ce anume face ca aceste prosoape sa poata fi considerate ca fiind barbatesti? Posibilitatea de a le personaliza prin broderie cu un design specific, cu monograma sau cu semnul zodiacal potrivit. Prosoapele sunt din bumbac 100% si de calitate premium (600 gr/m2) sau de lux (700 - 900 gr/m2).

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime50 x 90 cm, 70 x 140 cm
CuloareAlb, Bleu, Turcoaz

Recenzii 1

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsProsop personalizat pentru EL
Scrie recenzia ta!
Prosoape personalizate doamne

Set prosoape personalizate - damă

Prosop personalizat Bride

Prosop personalizat pentru EA

Prosop personalizat pentru EL

70,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 25 caractere

Maxim 2550 caractere