Cadouri elegante, utile și originale, pentru toate vârstele!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Prosoapele constituie unul dintre cele mai folosite accesorii. Pe HalateSiProsoape.ro va oferim exclusiv prosoape de calitate, cele din bumbac avand intotdeauna o densitate premium (600 gr / m2) sau chiar de lux (700 - 900 gr/m2). Aceste prosoape sunt dedicate doamnelor si domnisoarelor, putand fi personalizate, prin broderie, intr-un mod specific acestora. Puteti alege din gama foarte mare de designuri de broderie pe care v-o punem la dispozitie pentru a crea cadouri unice, originale si deosebite. Alegeti intre prosoape de dimensiuni medii (aproximativ 50 x 90 cm) sau mari (aproximativ 70 x 140 cm sau 67 x 130 cm in cazul prosoapelor albastre, rosii si crem)!

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime50 x 90 cm, 70 x 140 cm
CuloareAlb, Rosu, Turcoaz

Recenzii 1

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsProsop personalizat pentru EA
Scrie recenzia ta!
Cadou pentru Cosmin prosop personalizat

Prosop personalizat pentru EL

Cadou pentru Adriana halat de baie si prosop personalizate

Cadou pentru ea: halat de baie și prosop, personalizate

Prosop personalizat pentru EA

70,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 25 caractere

Maxim 2550 caractere