Halate pentru adulți (de la S la 7XL) și copii (1-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Pentru băieții de vârste mai mari, aproximativ 12-13 ani, un set format dintr-un halat de baie și un prosop, personalizate prin broderi, va reprezenta un cadou nu doar deosebit, ci și practic și util! Accesorii nelipsite din orice garderobă, halatele și prosoapele personalizate prin broderie cu un design potrivit pentru băieți, cu o monogramă sau cu semnul zodiacal propriu, vor deveni cele mai îndrăgite accesorii la ieșirea din baie sau piscină. Halatele de baie sunt disponibile în diverse culori, dintre care puteți alege. Prosoapele sunt și ele oferite în mai multe variante de mărimi: medii (50 x 90 cm în cazul prosoapelor medii albe sau 48 x 88 cm în cazul prosoapelor medii albastre, roșii sau crem) sau mari (70 x 140 cm).

În privința halatelor de baie pentru copii, recomandarea noastră este ca vârsta copilașului să fie mai mică decât mărimea halatului de baie. Seturile de halate de baie și prosoape personalizate pentru copii, sunt disponibile în variante de mărimi potrivite pentru toate celelalte vârste, cu designuri relevante pentru băieți (băieți 1-2 ani, băieți 3-4 ani, băieți 5-6 ani, băieți 7-8 ani, băieți 9-10 ani, băieți 11-12 ani) și fete (fete 1-2 ani, fete 3-4 ani, fete 5-6 ani, fete 7-8 ani, fete 9-10 ani, fete 11-12 ani, fete 12-13 ani).

 

 

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime12-13 ani, 50 x 90 cm, 70 x 140 cm
CuloareAlb, Bleu

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet halat baie și prosop personalizate, băieți 12-13 ani
Scrie recenzia ta!
Halat copii alb model cu ursulet

Halat copii alb, model cu ursuleț și albinuțe, 1-13 ani

Prosop galben personalizat

Prosop mare galben, 70x140 cm sau 90 x 160 cm, personalizat

Set halat baie și prosop personalizate, băieți 12-13 ani

185,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere