WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Pentru băieții de 9-10 ani, vă oferim un set format dintr-un halat de baie și un prosop, personalizate prin broderie așa cum le va plăcea mai mult! Accesorii nelipsite din orice garderobă, halatele și prosoapele personalizate prin broderie cu un design potrivit pentru băieți, cu o monogramă sau cu semnul zodiacal propriu, vor deveni cele mai îndrăgite accesorii la ieșirea din baie sau piscină. Halatele de baie sunt disponibile în diverse culori, dintre care puteți alege. Prosoapele sunt și ele oferite în mai multe variante de mărimi: medii (50 x 90 cm) sau mari (70 x 140 cm) și într-o gamă variată de culori.

În privința halatelor de baie pentru copii, recomandarea noastră este ca vârsta copilașului să fie mai mică decât mărimea halatului de baie. Seturile de halate de baie și prosoape personalizate pentru copii, sunt disponibile în variante de mărimi potrivite pentru toate celelalte vârste, cu designuri relevante pentru băieți (băieți 1-2 ani, băieți 3-4 ani, băieți 5-6 ani, băieți 7-8 anibăieți 11-12 ani, băieți 12-13 ani) și fete (fete 1-2 ani, fete 3-4 ani, fete 5-6 ani, fete 7-8 ani, fete 9-10 ani, fete 11-12 ani, fete 12-13 ani).

 

 

 

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime9-10 ani, 50 x 90 cm, 70 x 140 cm
CuloareAlb, Verde, Galben, Mov / Lila, Portocaliu, Bleu, Turcoaz

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet băieți 9-10 ani: halat și prosop, în diverse culori, personalizate
Scrie recenzia ta!
Halat si prosop personalizate pentru copii

Set fete 9-10 ani: halat și prosop în culori variate, personalizate

Halat copii albastru 0-13 ani

Halat copii albastru, calitate premium, personalizat (0-14 ani)

Set băieți 9-10 ani: halat și prosop, în diverse culori, personalizate

185,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere