WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Prosop pentru păr (turban), din bumbac 100%, ideal pentru uscarea părului la ieșirea din baie și, în plus, personalizat prin broderie cu numele sau cu o monogramă. Un accesoriu foarte util pentru orice doamnă sau domnișoară, care poate deveni un cadou nu doar practic, ci si original și personal, prin personalizarea prin broderie! Dimensiuni:70x25cm.

Se prinde și se reglează foarte ușor pe cap, datorită sistemului de prindere cu nasture (într-un design specific) și elastic. Delicat cu părul, îl usucă natural, evitând frecarea părului, care îl poate deteriora în timp. Spre deosebire de alte prosoape de acest timp, confecționate din material sintetic, acest prosop este din bumbac 100%. Este disponibil atât pe alb, cât și pe crem sau gri antracit

Mai multe informații

Mai multe informații
CuloareAlb, Crem / Ivory, Negru

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsProsop pentru păr (turban), bumbac 100%, personalizat
Scrie recenzia ta!
Prosop personalizat calitate superioara

Prosop de lux personalizat, 700 gr/mp

Set halat si prosop copii personalizat cu monograma coroana

Set halat baie băieți 0-14 ani și prosop, diverse culori, personalizate

Prosop pentru păr (turban), bumbac 100%, personalizat

89,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!