Pregătiți de iarnă? Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (1-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Un cadou util, practic si cu adevarat deosebit pentru un baietel de trei, patru anisori: un set halat de baie si prosop, ambele din bumbac 100% si de calitate premium (halat velur, catifelat la exterior si din prosop absorbant la interior si prosop de de diferite culori, marimi si densitati ale materialului)! Vor fi cele mai indragite accesorii la iesirea din baie sau piscina. Halatele de baie sunt disponibile in diverse culori, dintre care puteti alege. Prosoapele sunt si ele oferite in mai multe variante de marimi: mici (30 x 50 cm), medii (50 x 90 cm in cazul prosoapelor medii albe sau 48 x 88 cm in cazul prosoapelor medii albastre, rosii sau crem) sau mari (70 x 140 cm sau 67 x 130 cm in cazul prosoapelor mari albastre, rosii si crem).

Alegeti un design dintre cele disponibile si alese special pentru a fi pe gustul baieteilor. Pentru fetite, va oferim variante dedicate de personalizare, disponibile in setul de halate de baie si prosoape pentru fetite.

 

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime1-2 ani, 3-4 ani, 5-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani, 12-13 ani, 50 x 90 cm, 70 x 140 cm
CuloareAlb, Verde, Galben, Mov / Lila, Portocaliu, Bleu, Turcoaz

Recenzii 1

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet halat de baie și prosop, diverse culori, personalizate pentru băieți
Scrie recenzia ta!
Halat baie albastru pentru copii de 1-9 ani

Halat de baie albastru, pentru copii de 1-13 ani

Halat si prosop personalizate pentru fete

Set halat de baie și prosop, culori variate, personalizate pentru fete

Set halat de baie și prosop, diverse culori, personalizate pentru băieți

175,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere