WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Un cadou util, practic și cu adevărat deosebit pentru băieții de toate vârstele, de la câteva luni la aproximativ 14 ani: un set halat de baie și prosop, ambele din bumbac 100% și de calitate premium (halat velur, catifelat la exterior și din prosop absorbant la interior, alături de un prosop disponibil în diferite culori, mărimi și densități ale materialului)! Vor fi cele mai îndrăgite accesorii la ieșirea din baie sau piscină. Halatele de baie sunt disponibile în diverse culori, dintre care puteți alege. Prosoapele sunt și ele oferite în mai multe variante de mărimi: mici (30 x 50 cm), medii (50 x 90 cm), mari (70 x 140 cm) sau chiar foarte mari (80 x 160 cm sau 90 x 160 cm).

Alegeți un design dintre cele disponibile și selectate special pentru a fi pe gustul băiețeilor. Pentru fetițe, vă oferim variante dedicate de personalizare, disponibile în setul de halate de baie și prosoape pentru fetițe.

 

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime1-2 ani, 3-4 ani, 5-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani, 13-14 ani, 50 x 90 cm, 70 x 140 cm
CuloareAlb, Verde, Galben, Mov / Lila, Portocaliu, Bleu, Turcoaz

Recenzii 2

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet halat baie băieți 0-14 ani și prosop, diverse culori, personalizate
Scrie recenzia ta!
Halat negru de lux

Halat gri închis-antracit, de lux (densitate mare), personalizat

Halat si prosop personalizate pentru fete

Set halat baie fete 0-14 ani și prosop, culori variate, personalizate

Set halat baie băieți 0-14 ani și prosop, diverse culori, personalizate

175,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere