Pregătiți de iarnă? Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (1-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Un cadou util, practic și cu adevărat deosebit pentru orice fetiță sau domnișoară: un set halat de baie și prosop, ambele din bumbac 100%. Personalizate prin broderie cu un design potrivit pentru fete, cu o monogramă sau cu semnul zodiacal propriu, vor deveni cele mai îndrăgite accesorii la ieșirea din baie sau piscină. Halatele de baie sunt disponibile în șapte variante de mărimi și în diverse culori, dintre care puteți alege. Prosoapele sunt și ele oferite în mai multe variante de mărimi: mici (30 x 50 cm), medii (50 x 90 cm in cazul prosoapelor medii albe sau 48 x 88 cm in cazul prosoapelor medii albastre, rosii sau crem) sau mari (70 x 140 cm).

Pentru băieți, vă oferim variante dedicate de personalizare, disponibile în setul de halate de baie și prosoape pentru băieți.

 

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime1-2 ani, 3-4 ani, 5-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani, 12-13 ani, 50 x 90 cm, 70 x 140 cm
CuloareAlb, Roz inchis, Verde, Galben, Mov / Lila, Portocaliu, Bleu, Roz, Turcoaz

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet halat de baie și prosop, culori variate, personalizate pentru fete
Scrie recenzia ta!
Set halat si prosop copii personalizat cu monograma coroana

Set halat de baie și prosop, diverse culori, personalizate pentru băieți

Set baie retro vintage antic din ceramica

Set accesorii baie din ceramică - 5 piese elegante

Set halat de baie și prosop, culori variate, personalizate pentru fete

175,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere