WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Un halat alb din bumbac 100%, cu dungulițe verticale în material, care îi dau un aspect foarte elegant, va putea fi folosit atât la ieșirea din baie, cât și în casă, ca accesoriu vestimentar. Acest halat este disponibil atât în varianta lungă, cu guler șal, cât și în varianta trei sferturi, cu glugă!

Personalizarea prin broderie, cea mai elegantă și calitativă modalitate de personalizare a produselor textile, va aduce o notă personală suplimentară, putându-l transforma într-un cadou cu adevărat deosebit! Halat unisex, potrivit atât pentru doamne, cât și pentru domni! Cu buzunare și cordon!

Mai multe informații

Mai multe informații
Weight0.000000
MarimeS, M, L, XL
CuloareAlb

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat alb cu dungulițe albe elegante, personalizat
Scrie recenzia ta!
Cutie cadou negru cu mov cu fundita de satin pe capac

Cutii de cadouri cubice de 25 x 25 x 25 cm

Set baie retro vintage antic din ceramica

Set accesorii baie din ceramică - 5 piese elegante

Halat alb cu dungulițe albe elegante, personalizat

194,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!