Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Un halat barbatesc (dar care poate fi potrivit si pentru doamne), din bumbac 100%, de densitate mare, foarte absorbant si pufos. Un halat de baie din categoria premium, in care sa va simtiti cu adevarat confortabil/a la iesirea din baie, dar care este ideal si pentru utilizarea ca si capot, in zilele mai racoroase, va recomandam cu incredere aceasta varianta. Material: bumbac 100%. Cu cordon. 

Mai multe informații

Mai multe informații
Weight0.000000
MarimeL, XL, XXL, 4XL
CuloareNegru

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat negru, de lux (densitate mare), personalizat
Scrie recenzia ta!
Papuci de casa de calitate bumbac

Papuci de casă extra pufoși

Halat negru, de lux (densitate mare), personalizat

189,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere