WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Un halat bărbătesc (dar care poate fi potrivit și pentru doamne), din bumbac 100%, de densitate mare, foarte absorbant și pufos. Dacă vă doriți un halat de baie din categoria premium, în care să vă simțiți cu adevărat confortabil/ă la ieșirea din baie, dar care este ideal și pentru utilizarea ca și capot, în zilele mai răcoroase, vă recomandăm cu încredere această variantă. Culoarea este una închisă, poate fi considerată un gri foarte închis sau chiar negru. Material: bumbac 100%. Cu cordon. 

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL, XXL, 4XL
CuloareNegru

Recenzii 1

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat gri închis-antracit, de lux (densitate mare), personalizat
Scrie recenzia ta!
Halat crem personalizat

Halat crem - ivory, personalizat

Halat barbatesc bleumarin bumbac

Halat de casă bărbați - Bleumarin cu dungulițe bleumarin

Halat gri închis-antracit, de lux (densitate mare), personalizat

199,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!