WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Pentru că de multe ori clienții noștri își doresc atât halate, cât și prosoape, am creat seturi de halate și prosoape pentru toate vârstele! Vă prezentăm, aici, setul pentru fetițe de 7-8 ani, personalizabil prin broderie cu un design specific vârstei, cu o monogramă elegantă, sau cu semnul zodiacal!

Ca întotdeauna, halatele noastre pentru copii sunt din bumbac 100%, velur (în privința halatelor de baie, cele din velour sunt considerate a reprezenta definiția calității premium: textura catifelată la exterior, obținută prin tăierea fină a firului de bumbac și prosop absorbant pe interior). Prosoapele sunt de asemenea de o calitate foarte bună, (600 gr/mp) sau chiar de lux (700, 800 sau 900 gr/mp), din bumbac 100%, disponibile în 2 dimensiuni (aprox. 50x90 cm sau 70x140 cm). 

În privința halatelor de baie pentru copii, recomandarea noastră este ca vârsta copilașului să fie mai mică decât mărimea halatului de baie. Seturile de halate de baie și prosoape personalizate pentru copii, sunt disponibile în variante de mărimi potrivite pentru toate celelalte vârste, cu designuri relevante pentru fete (fete 1-2 ani, fete 3-4 ani, fete 5-6 ani, fete 9-10 ani, fete 11-12 ani, fete 12-13 ani) și băieți (băieți 1-2 ani, băieți 3-4 ani, băieți 5-6 ani, băieți 7-8 ani, băieți 9-10 ani, băieți 11-12 ani, băieți 12-13 ani). 

 

 

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime7-8 ani, 50 x 90 cm, 70 x 140 cm
CuloareAlb, Roz inchis, Verde, Galben, Mov / Lila, Portocaliu, Bleu, Roz, Turcoaz

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet cadou fete 7-8 ani: halat și prosop, diverse culori, personalizate
Scrie recenzia ta!
Halat copii si prosop personalizate pentru Teodora

Set fete 5-6 ani: halat și prosop, diverse culori, personalizate

Prosop albastru pentru baieti

Prosop personalizat pentru copii (diverse mărimi și culori)

Set cadou fete 7-8 ani: halat și prosop, diverse culori, personalizate

180,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!