WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Prosop personalizat pentru copii, disponibil în diverse culori și mărimi. Din bumbac 100%, calitate superioară: premium (densitate de 600 gr / mp) sau de lux (densitate de 700 - 900 gr / mp). În privința prosoapelor, calitatea se referă la densitatea bumbacului, cu cât aceasta fiind mai mare, cu atât și calitatea prosoapelor fiind superioară. Personalizarea se realizează prin broderie, cu grafice potrivite pentru băieți sau fete, la alegere!

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime50 x 90 cm, 70 x 140 cm
CuloareAlb, Crem / Ivory, Albastru inchis, Rosu, Roz, Turcoaz

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsProsop personalizat pentru copii (diverse mărimi și culori)
Scrie recenzia ta!
Cadou pentru Evelina Evy halat personalizat

Halat de baie roz, personalizat pentru fete

Prosop personalizat cu dinozaur

Prosop personalizat pentru băieți (diverse mărimi și culori)

Prosop personalizat pentru copii (diverse mărimi și culori)

70,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 25 caractere

Maxim 2550 caractere