WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Halate de baie din bumbac 100%, pentru băieții de 0-14 ani, în 8 variante de mărimi (0-1 ani pentru cei mai micuți - pentru bebeluși, 1-2 ani, 3-4 ani, 5-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani, 13-14 ani) și într-o gamă variată de culori (alb / bleu / galben / verde / turcoaz). Catifelate la exterior și din prosop absorbant la interior (velour). Alegeți modalitatea de personalizare preferată: cu un text la alegere (de exemplu numele copilului) și un design din gama foarte variată pe care v-o punem la dispoziție (o imagine, semnul zodiacal sau monograma proprie). Personalizarea este realizată prin broderie, cea mai calitativă și elegantă modalitate de personalizare a textilelor. Capacitate foarte buna de absorbție, calitate premium. Cu buzunar și cordon.

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime1-2 ani, 3-4 ani, 5-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani, 13-14 ani
CuloareAlb, Verde, Galben, Bleu, Turcoaz

Recenzii 7

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat de baie băieți 0-14 ani, diverse culori, personalizat
Scrie recenzia ta!
Set prosoape dus cu monograme

Prosoape personalizate cu monograme (diverse culori și mărimi)

Halat baie alb copii Queen

Halat de baie fete 0-14 ani, culori variate, personalizat

Halat de baie băieți 0-14 ani, diverse culori, personalizat

109,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!