WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie” se introduc literele ce vor fi brodate, în funcție de tipul monogramei alese și în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodate literele introduse la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate. În cazul în care se dorește brodarea literelor cu culori diferite pe cele două produse, acestea vor fi menționate în câmpul de „Comentarii”.
3. Se aleg una sau două dintre monogramele disponibile, care vor fi de asemenea brodate. Dacă se alege o singură monogramă, aceasta va fi brodată pe ambele produse. Dacă se aleg două monograme diferite, fiecare produs va fi brodat cu monograma dorită.

În momentul alegerii unei monograme, aceasta va apărea automat si sub câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie”, iar numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se vor modifica în funcție de tipul monogramei alese (în cazul alegerii unei monograme cu o singură inițială în câmpul „Text personalizat prin broderie” va fi introdusă o singură literă, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere, etc.). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Dacă se aleg două monograme diferite, ordinea în care acestea vor apărea sub câmpurile de tip „Text personalizat prin broderie” va fi determinată de poziționarea monogramelor în listă. Astfel, cea poziționată prima în listă va apărea sub primul câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe primul produs, iar cea pozitionată ulterior va apărea sub al doilea câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe al doilea produs.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Un cadou excelent pentru orice cuplu, de orice varsta! Un set de prosoape de calitate, personalizate prin broderie cu monogramele fiecaruia. Alegeti una dintre monogramele elegante pe care vi le punem la dispozitie: cu una, doua sau trei initiale. Prosoapele au calitate premium (densitate 600 gr/m2) sau chiar de lux (700 - 900 gr/m2) si capacitate foarte mare de absorbtie. Material: bumbac 100%. Dimensiuni: prosoapele medii, de maini, au aproximativ 50 x 90 cm, iar prosoapele mari, de sus, au aproximativ 70 x 140 cm cele albe, roz sau turcoaz si aproximativ 67 x 130 cm cele albastre si rosii.

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime70 x 140 cm
CuloareAlb, Rosu, Bleu, Turcoaz

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsProsoape personalizate cu monograme (diverse culori și mărimi)
Scrie recenzia ta!
Cadou matrionial halate de baie si prosoape

Cadou matrimonial: 2 halate baie si 4 prosoape

Halate personalizate pentru nasi alb si negru

Set două halate de lux, extra-pufoase, personalizate

Prosoape personalizate cu monograme (diverse culori și mărimi)

140,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 25 caractere

Maxim 25 caractere

Maxim 2550 caractere