NOU! Livrări în toate țările UE, par avion, prin DHL Express! Detalii și costuri!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie” se introduc textele ce vor fi brodate, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodate textele introduse la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate. În cazul în care se dorește brodarea textelor cu culori diferite pe cele două produse, acestea vor fi menționate în câmpul de „Comentarii”.
3. Se aleg una sau două dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn zodiacal), care vor fi de asemenea brodate. Dacă se alege o singură imagine, aceasta va fi brodată pe ambele produse. Dacă se aleg două imagini diferite, fiecare produs va fi brodat cu imaginea dorită.

În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Dacă se aleg două imagini diferite, ordinea în care acestea vor apărea sub câmpurile de tip „Text personalizat prin broderie” va fi determinată de poziționarea imaginilor în listă. Astfel, cea poziționată prima în listă va apărea sub primul câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe primul produs, iar cea pozitionată ulterior va apărea sub al doilea câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe al doilea produs.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Un cadou excelent pentru orice cuplu, un set de halate de baie de calitate, extra pufoase, de culoarea crem deschis - ivory catifelate la exterior si din prosop absorbant la interior, din bumbac 100%. Halate parte peste parte, cu cordon. Disponibile in 3 variante de marimi: consultati ghidul de marimi.

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL
CuloareCrem / Ivory

Recenzii 2

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet halate de baie extra-pufoase, crem-ivory, personalizate
Scrie recenzia ta!
Set halate the master the real master

Cadou pentru El și Ea: Halate personalizate The Master / The Real Master

Cutie cadou negru cu mov cu fundita de satin pe capac

Cutii de cadouri cubice de 25 x 25 x 25 cm

Set halate de baie extra-pufoase, crem-ivory, personalizate

349,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere