WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie” se introduc textele ce vor fi brodate, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodate textele introduse la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate. În cazul în care se dorește brodarea textelor cu culori diferite pe cele două produse, acestea vor fi menționate în câmpul de „Comentarii”.
3. Se aleg una sau două dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn zodiacal), care vor fi de asemenea brodate. Dacă se alege o singură imagine, aceasta va fi brodată pe ambele produse. Dacă se aleg două imagini diferite, fiecare produs va fi brodat cu imaginea dorită.

În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Dacă se aleg două imagini diferite, ordinea în care acestea vor apărea sub câmpurile de tip „Text personalizat prin broderie” va fi determinată de poziționarea imaginilor în listă. Astfel, cea poziționată prima în listă va apărea sub primul câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe primul produs, iar cea pozitionată ulterior va apărea sub al doilea câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe al doilea produs.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

In cautarea unui cadou personalizat pentru un cuplu, cu ocazia aniversarii a 25 de ani de casatorie, a nuntii de bumbac sau a celei de aur sau a oricarei alte aniversari? Va propunem un set de halate de baie personalizate cu care nu aveti cum sa dati gres: un cadou personalizat de calitate, practic si intim si de care cei doi se vor bucura cu siguranta! Aniversarea zilei de nastere, aniversarea casatoriei, aniversarea primei intalniri sau orice alta aniversare relevanta pentru un cuplu, toate pot constitui oportunitati de care sa profitam, in sensul in care sa ne bucuram, sa ne facem cadouri si sa fim fericiti! 

Halatele din bumbac 100%, velour, sunt considerate a fi halate calitate premium, textura catifelata de la exterior fiind obtinuta prin taierea fina a firelor de bumbac. Pe interior, halatele au textura prosopului (firul de bumbac este lasat netaiat). Halate parte peste parte, cu cordon. Marimi: consultati ghidul de marimi.

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL, XXL, 4XL, 5XL
CuloareAlb, Crem / Ivory, Albastru deschis, Roz deschis, Roz inchis, Albastru inchis, Grena, Verde, Galben, Mov / Lila

Recenzii 3

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCadou aniversare cupluri: set halate personalizate (culori variate)
Scrie recenzia ta!
Cutie cadou negru cu mov cu fundita de satin pe capac

Cutii de cadouri cubice de 25 x 25 x 25 cm

Cadou pentru nasu bogatasu nasa bogatasa set halate

Cadou Nașu' Bogătașu' / Nașa Bogătașa: halate personalizate

Cadou aniversare cupluri: set halate personalizate (culori variate)

Preț standard 329,00 RON Preț special 299,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere