WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie” se introduc textele ce vor fi brodate, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodate textele introduse la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate. În cazul în care se dorește brodarea textelor cu culori diferite pe cele două produse, acestea vor fi menționate în câmpul de „Comentarii”.
3. Se aleg una sau două dintre imaginile disponibile (din oricare cele 2 categorii: Design / Semn zodiacal), care vor fi de asemenea brodate. Dacă se alege o singură imagine, aceasta va fi brodată pe ambele produse. Dacă se aleg două imagini diferite, fiecare produs va fi brodat cu imaginea dorită.

În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie”. Dacă se aleg două imagini diferite, ordinea în care acestea vor apărea sub câmpurile de tip „Text personalizat prin broderie” va fi determinată de poziționarea imaginilor în listă. Astfel, cea poziționată prima în listă va apărea sub primul câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe primul produs, iar cea pozitionată ulterior va apărea sub al doilea câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe al doilea produs.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Daca doriti sa le faceti nasilor un cadou cu textele Nasul Bogatasul / Nasa Bogatasa, iar acel cadou sa fie unul practic si durabil, pe care nasii sa-l foloseasca ani de zile, va recomandam acest set de halate de baie, personalizate prin broderie nu doar cu textul dorit, ci si cu un design la alegere, dintre cele disponibile. In cazul in care doriti alte forme ale textelor - de ex. Nașu' Bogatașu' scris cu apostrof sau Nașa Supremă, sau alte variante haioase, care credeti ca vor fi apreciate mai mult de catre nasi, va rugam sa precizati textele dorite in campul de comentarii. Dupa ce vom primi comanda, noi va vom contacta si telefonic, pentru a discuta si clarifica toate detaliile, astfel incat totul sa iasa exact asa cum va doriti!

Halate de baie calitate premium, din bumbac 100% velur (textura catifelata la exterior, obtinuta prin taierea fina a firului de bumbac si textura prosopului pe interior). Halate parte peste parte, cu cordon, disponibile intr-o gama variata de culori. Marimi: consultati ghidul de marimi.

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL, XXL, 4XL, 5XL
CuloareAlb, Crem / Ivory, Albastru deschis, Roz deschis, Roz inchis, Albastru inchis, Grena, Verde, Galben, Mov / Lila, Portocaliu

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCadou Nașu' Bogătașu' / Nașa Bogătașa: halate personalizate
Scrie recenzia ta!
Cadou aniversare 2 ani casatorie prosoape personalizate

Cadou personalizat pentru nunta de bumbac: set prosoape duș

Cadouri cu blazon personalizate

Cadouri cu blazon: set halate personalizate

Cadou Nașu' Bogătașu' / Nașa Bogătașa: halate personalizate

329,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere