WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie” se introduc textele ce vor fi brodate, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodate textele introduse la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate. În cazul în care se dorește brodarea textelor cu culori diferite pe cele două produse, acestea vor fi menționate în câmpul de „Comentarii”.
3. Se aleg una sau două dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn zodiacal), care vor fi de asemenea brodate. Dacă se alege o singură imagine, aceasta va fi brodată pe ambele produse. Dacă se aleg două imagini diferite, fiecare produs va fi brodat cu imaginea dorită.

În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Dacă se aleg două imagini diferite, ordinea în care acestea vor apărea sub câmpurile de tip „Text personalizat prin broderie” va fi determinată de poziționarea imaginilor în listă. Astfel, cea poziționată prima în listă va apărea sub primul câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe primul produs, iar cea pozitionată ulterior va apărea sub al doilea câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe al doilea produs.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Aniversarea a doi ani de casatorie poarta denumirea de "nunta de bumbac", iar un set de prosoape de baie din bumbac 100%, personalizate prin broderie, vor reprezenta, cu siguranta, cadoul perfect!

Va propunem un set de prosoape de dus (aproximativ 70 x 140 cm), calitate premium (minim 600 gr / mp) sau chiar de lux (700 - 900 gr / mp), personalizate prin broderie, cea mai eleganta si calitativa modalitate de personalizare a textilelor! Posibilitatile de personalizare sunt aproape nelimitate, de la un text la alegere si un design dintre cele disponibile, la o monograma eleganta (formata din una, doua sau trei initiale sau chiar din intregul nume) sau la semnele zodiacale ale celor doi, alaturi de numele lor sau de un text haios (in limita numarului maxim de caractare)

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime70 x 140 cm
CuloareAlb, Crem / Ivory, Albastru inchis, Rosu, Turcoaz

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCadou personalizat pentru nunta de bumbac: set prosoape duș
Scrie recenzia ta!
Cutie cadou negru cu mov cu fundita de satin pe capac

Cutii de cadouri cubice de 25 x 25 x 25 cm

Prosop albastru pentru baieti

Prosop personalizat pentru copii (diverse mărimi și culori)

Cadou personalizat pentru nunta de bumbac: set prosoape duș

170,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 25 caractere

Maxim 25 caractere

Maxim 2550 caractere