Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (semnul zodiacal dorit), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat și sub câmpul “Text personalizat prin broderie”.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Halatele de baie sunt un accesoriu foarte util si apreciat atat de catre copii, cat si de catre parintii lor :) Daca sunt din bumbac 100%, absorb apa la iesirea din baie sau piscina si le asigura copiilor caldura si confortul de care au nevoie. Iar daca sunt si personalizate cu numele lor si semnul zodiacal propriu, cu siguranta vor deveni unul din accesoriile vestimentare preferate! Astfel, se transforma si intr-un cadou excelent, nu doar frumos si original, ci si foarte util. Capacitate foarte buna de absorbtie, calitate premium. Cu buzunar si cordon.

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime1-2 ani, 3-4 ani, 5-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani, 13-14 ani
CuloareAlb, Verde, Galben, Mov / Lila, Portocaliu, Bleu, Roz

Recenzii 2

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalate de baie cu semn zodiacal - copii
Scrie recenzia ta!
Cadou aniversare 43 de ani semn zodiacal

Prosoape personalizate cu semnul zodiacal

Cadou pentru printisor

Halate de baie baieti, personalizate

Halate de baie cu semn zodiacal - copii

109,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!