Toate mărimile pentru adulți (S-7XL) și copii (1-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

In cautarea unui cadou original, dar si util? Unic, dar si practic? Alegeti un prosop de calitate, personalizat cu semnul zodiacal al fericitului sarbatorit! Cu siguranta nu veti da gres, iar cadoul va fi unul apreciat pentru multa vreme! Prosoapele sunt din bumbac 100% si de calitate premium (600 - 650 gr/m2) sau de lux (700 - 900 gr/m2). Dimensiuni: prosoapele medii - aproximativ 50 x 90 cm, iar prosoapele mari - aproximativ 70 x 140 cm sau 67 x 130 cm in cazul prosoapelor albastre, rosii si crem.

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime50 x 90 cm, 70 x 140 cm
CuloareAlb, Rosu, Bleu, Turcoaz

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsProsop (diverse mărimi și culori) personalizat cu semnul zodiacal
Scrie recenzia ta!
Halat bebelus The Real Boss

Halat de baie pentru bebeluși, diverse culori, personalizat (1-2 ani)

Compleu satin personalizat broderie halat si furou

Compleu satin personalizat

Prosop (diverse mărimi și culori) personalizat cu semnul zodiacal

70,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 25 caractere

Maxim 2550 caractere