În această perioadă termenul de livrare este de 2-4 zile lucrătoare.

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Detalii

Prosoape turcoaz, de lux (800 gr / mp), foarte pufoase si absorbante, un adevarat rasfat la iesirea din baie! Alegeti prosoapele premium din gama foarte variata pe care v-o punem la dispozitie. Personalizati-le prin broderie si transformati-le intr-un cadou unic, original si in acelasi timp util. Dimensiuni: 70 x 140 cm. Material: bumbac 100%

Mai multe informații

Mai multe informații
Weight1.000000
Marime70 x 140 cm
CuloareTurcoaz

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsProsoape turcoaz, de lux, 800 gr/mp
Scrie recenzia ta!

Informații personalizare:

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Cadou pentru cea mai buna nasa

Prosoape de lux, 700-900 gr/mp

Cutie cadou mica cu trandafiri, cu fundita de satin

Cutie de cadouri mica

Prosoape turcoaz, de lux, 800 gr/mp

120,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 2550 caractere

Maxim 18 caractere