WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Un prosop din bumbac cu elastic și nasturi în partea superioară, cu buzunar în partea inferioară, reprezintă accesoriul ideal în cazul în care vă place să mergeți la SPA sau la saună, sau pur și simplu să puteți ieși rapid din duș, înfășurându-vă rapid într-un prosop care nu va risca să cadă necontrolat . Prosopul este disponibil atât într-o variantă pentru doamne, de aproximativ 80 x 136 cm, cât și într-o variantă pentru domni, de aproximativ 50 x 136 cm. Fiecare dintre variante este disponibilă într-o gamă variată de culori: cherry (vișiniu), alb-ivory și gri pentru doamne și gri, alb-ivory și albastru pentru domni. Personalizat prin broderie se va transforma într-un accesoriu nu doar practic, ci și unic, implicit într-un cadou cu adevărat special! Material: bumbac 100%.

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL, XXL, 70 x 140 cm
CuloareAlb

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsProsop pentru Saună sau SPA damă / bărbați, personalizat
Scrie recenzia ta!
Set prosoape dus personalizate

Prosoape de duș personalizate (culori variate)

Prosop bumbac organic antracit

Prosop personalizat gri-antracit, calitate lux (700 gr/mp)

Prosop pentru Saună sau SPA damă / bărbați, personalizat

139,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!