Livrăm în majoritatea țărilor UE, în orice localitate (cost 100-120 RON)! Detalii aici.

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Un prosop din bumbac cu elastic și capse în partea superioară, cu buzunar în partea inferioară, reprezintă accesoriul ideal în cazul în care vă place să mergeți la SPA sau la saună, sau pur și simplu să puteți ieși rapi din duș, înfășurându-vă rapid într-un prosop care nu va risca să cadă necontrolat . Prosopul are dimensiuni generoase, de aproximativ 70 x 146 cm. Personalizat prin broderie se va transforma într-un accesoriu nu doar practic, ci și unic, implicit într-un cadou cu adevărat special! Material: bumbac 100%.

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL, XXL, 70 x 140 cm
CuloareAlb

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsProsop pentru Saună sau SPA, personalizat
Scrie recenzia ta!
Halat dama visiniu bordo

Halat damă lung - Grena, cu dungulițe grena

Set prosoape dus cu monograme

Set prosoape (diverse culori și mărimi) cu monograme personalizate

Prosop pentru Saună sau SPA, personalizat

139,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere