NOU! Livrări în toate țările UE, par avion, prin DHL Express! Detalii și costuri!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Un prosop din bumbaccu elastic si arici in partea superioara, cu buzunar si agatatoare, reprezinta accesoriul ideal in cazul in care va place sa mergeti la SPA sau la sauna. Prosopul este potrivit atat pentru domni cat si pentru doamne si este disponibil in doua variante de marimi: 70 x 140 cm sau 85 x 160 cm. Personalizati-l prin broderie asa cum va doriti si transformati-l intr-un accesoriu nu doar practic, ci si unicat! Capacitate foarte buna de absorbtie, calitate premium. Material: bumbac 100%, grosime 420 gr/m2.

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL, XXL, 70 x 140 cm
CuloareAlb

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsProsop pentru Saună sau SPA, personalizat
Scrie recenzia ta!
Prosoape personalizate King Queen Cosmin si Adriana

Cadou de nuntă: set de prosoape personalizate

Cadou matrionial halate de baie si prosoape

Cadou matrimonial: 2 halate baie si 4 prosoape

Prosop pentru Saună sau SPA, personalizat

109,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere