Toate mărimile pentru adulți (S-7XL) și copii (1-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Toate fetițele, fetele și domnișoarele (între 1 și 13 ani) vor aprecia un halat de baie pufos și călduros, din bumbac 100%! Personalizat prin broderie cu un text la alegere (numele fetei) și un design pe placul ei (una dintre imaginile disponibile, semnul zodiacal sau monograma fiecăreia), se va transforma într-un excelent cadou pentru orice ocazie și în orice anotimp! Capacitate foarte bună de absorbție, calitate premium. Cu buzunar și cordon.

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime1-2 ani, 3-4 ani, 5-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani, 12-13 ani
CuloareRoz

Recenzii 5

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat de baie roz, personalizat pentru fete
Scrie recenzia ta!
halat de baie albastru baieti

Halat de baie albastru pentru copii, personalizat

Cadou pentru nasu bogatasu nasa bogatasa set halate

Cadou Nașu' Bogătașu' / Nașa Bogătașa: halate personalizate

Halat de baie roz, personalizat pentru fete

109,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere