Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Informații produs

Toate fetitele, fetele si domnisoarele (intre 1 si 14 ani) vor aprecia un halat de baie pufos si calduros, din bumbac 100%; personalizat prin broderie cu un text la alegere (numele fetei) si un design la alegere (una dintre imaginile disponibile, semnul zodiacal sau monograma fiecareia). Un excelent cadou pentru orice ocazie si in orice anotimp! Capacitate foarte buna de absorbtie, calitate premium. Cu buzunar si cordon.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime1-2 ani, 3-4 ani, 5-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani, 13-14 ani
CuloareRoz

Recenzii 2

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalate de baie roz, pentru fete
Scrie recenzia ta!
halat de baie albastru baieti

Halate de baie albastre pentru copii

Cadou personalizat 25 de ani de casatorie halate de baie personalizate

Cadou aniversare cupluri: set halate personalizate

Halate de baie roz, pentru fete

Rating:
100% of 100
109,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!