Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Informații produs

Halate de baie bleu, din bumbac 100% velur, pentru copiii de toate varstele (1-14 ani). Catifelate la exterior si din prosop absorbant la interior. Alegeti modalitatea de personalizare preferata: cu un text (de exemplu numele copilului) si un design la alegere, din gama foarte variata pe care v-o punem la dispozitie (o imagine, semnul zodiacal sau monograma proprie). Personalizarea este realizata prin broderie, cea mai calitativa si eleganta modalitate de personalizare a textilelor. Capacitate foarte buna de absorbtie, calitate premium. Cu buzunar si cordon.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime1-2 ani, 3-4 ani, 5-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani, 13-14 ani
CuloareBleu

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalate de baie albastre pentru copii
Scrie recenzia ta!
Cadou pentru super nasica

Halate de baie fete, personalizate

Halat baie roz personalizat fete

Halate de baie roz, pentru fete

Halate de baie albastre pentru copii

109,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!