NOU! Livrări în toate țările UE, par avion, prin DHL Express! Detalii și costuri!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Halate de baie bleu, din bumbac 100% velur, pentru copiii de toate vârstele (1-13 ani). Catifelate la exterior și din prosop absorbant la interior. Alegeți modalitatea de personalizare preferată: cu un text (de exemplu numele copilului) și un design la alegere, din gama foarte variată pe care v-o punem la dispoziție (o imagine, semnul zodiacal sau monograma proprie). Personalizarea este realizată prin broderie, cea mai calitativă și elegantă modalitate de personalizare a textilelor. Capacitate foarte bună de absorbție, calitate premium. Cu buzunar și cordon.

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime1-2 ani, 3-4 ani, 5-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani, 12-13 ani
CuloareBleu

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat de baie albastru pentru copii, personalizat
Scrie recenzia ta!
Halat baie copii alb personalizat fete

Halat de baie pentru fete, personalizat

Halat baie roz personalizat fete

Halat de baie roz, personalizat pentru fete

Halat de baie albastru pentru copii, personalizat

109,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere