WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Halate de baie verzi, din bumbac 100%, potrivite atât pentru băieți cât și pentru fete. Halatele sunt din bumbac velour (catifelate la exterior și din prosop absorbant la interior), considerat un bumbac de calitate premium. Halatele de baie sunt prevăzute cu buzunar și cordon și se comercializează personalizate prin broderie, atât cu un text la alegere (numele copilului) cât și cu un design pe care îl puteți selecta din gama foarte variată pe care v-o punem la dispoziție.

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime1-2 ani, 3-4 ani, 5-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani
CuloareVerde

Recenzii 1

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat de baie verde, pentru copii 1-9 ani, personalizat
Scrie recenzia ta!
Halat de baie portocaliu pentru copii

Halat de baie copii 1-9 ani, portocaliu-piersică, personalizat

Prosop albastru pentru baieti

Prosop personalizat pentru copii (diverse mărimi și culori)

Halat de baie verde, pentru copii 1-9 ani, personalizat

109,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!