Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Informații produs

Halate de baie din bumbac 100%, intr-o culoare vesela (portocaliu-piersica) potrivita atat pentru baieti cat si pentru fete. Halatele sunt din bumbac velour (catifelate la exterior si din prosop absorbant la interior) si se comercializeaza personalizate prin broderie, atat cu un text la alegere (numele copilului) cat si cu un design pe care il puteti selecta din gama foarte variata pe care v-o punem la dispozitie. Halatele de baie sunt prevazute cu buzunar si cordon si au o capacitate foarte buna de absorbtie, bumbacul velur fiind considerat un bumbac de calitate premium.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime1-2 ani, 3-4 ani, 5-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani
CuloarePortocaliu

Recenzii 1

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalate de baie copii, portocaliu-piersica
Scrie recenzia ta!
Halat baie roz personalizat fete

Halate de baie roz, pentru fete

Halat baie copii verde personalizat cu semn zodiacal taur

Halate de baie verzi, pentru copii

Halate de baie copii, portocaliu-piersica

Rating:
100% of 100
109,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!