WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie” se introduc literele ce vor fi brodate, în funcție de tipul monogramei alese și în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodate literele introduse la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate. În cazul în care se dorește brodarea literelor cu culori diferite pe cele două produse, acestea vor fi menționate în câmpul de „Comentarii”.
3. Se aleg una sau două dintre monogramele disponibile, care vor fi de asemenea brodate. Dacă se alege o singură monogramă, aceasta va fi brodată pe ambele produse. Dacă se aleg două monograme diferite, fiecare produs va fi brodat cu monograma dorită.

În momentul alegerii unei monograme, aceasta va apărea automat si sub câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie”, iar numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se vor modifica în funcție de tipul monogramei alese (în cazul alegerii unei monograme cu o singură inițială în câmpul „Text personalizat prin broderie” va fi introdusă o singură literă, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere, etc.). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Dacă se aleg două monograme diferite, ordinea în care acestea vor apărea sub câmpurile de tip „Text personalizat prin broderie” va fi determinată de poziționarea monogramelor în listă. Astfel, cea poziționată prima în listă va apărea sub primul câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe primul produs, iar cea pozitionată ulterior va apărea sub al doilea câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe al doilea produs.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

In povestile cu printi si printese din copilarie, la casele regale din diversele monarhii de pe glob, in romanele sau filmele de capa si spada, pe steagurile tarilor sau oraselor si, bineinteles, in toate manualele de istorie din scoala sau in cartile de istorie pe care le citim in timpul liber, peste tot am putut admira diverse blazoane si elemente heraldice care dau un aer aparte, nobiliar, celor care le folosesc.

Si pentru ca admiram, de cele mai multe ori, aceste blazoane, care si noua ne plac foarte mult, va oferim posibilitatea de a personaliza acest set de halate de baie cu propriul blazon! Alegeti varianta preferata (cu una, doua sau trei initiale) si creati propriul blazon, pe care noi il vom broda, elegant, pe halatul de baie dorit.

Halatele din bumbac 100%, velour, sunt considerate a fi halate calitate premium, textura catifelata de la exterior fiind obtinuta prin taierea fina a firelor de bumbac. Pe interior, halatele au textura prosopului (firul de bumbac este lasat netaiat). Halate parte peste parte, cu cordon. Marimi: consultati ghidul de marimi.

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL, XXL, 4XL, 5XL
CuloareAlb, Crem / Ivory, Albastru deschis, Roz deschis, Roz inchis, Albastru inchis, Grena, Verde, Galben, Mov / Lila

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCadouri cu blazon: set halate personalizate
Scrie recenzia ta!
Cadou pentru nasu bogatasu nasa bogatasa set halate

Cadou Nașu' Bogătașu' / Nașa Bogătașa: halate personalizate

Set halate casa barbat dama - turcoaz si mov

Set halate casă turcoaz și mov, diverse mărimi

Cadouri cu blazon: set halate personalizate

329,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere