WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Un cadou excelent pentru orice fetiță! Un set compus dintr-un hălățel de baie și un prosop, ambele din bumbac 100%, calitate premium (halat velur, catifelat la exterior și din prosop absorbant la interior și prosop de diferite culori, mărimi și densități ale materialului). Halatele de baie sunt disponibile în diverse culori, dintre care puteți alege. Prosoapele sunt și ele oferite în mai multe variante de mărimi: mici (30 x 50 cm), medii (50 x 90 cm în cazul prosoapelor medii albe sau 48 x 88 cm în cazul prosoapelor medii albastre, roșii sau crem) sau mari (70 x 140 cm sau 67 x 130 cm în cazul prosoapelor mari albastre, roșii și crem).

Alegeți un design dintre cele disponibile și alese special pentru a fi pe gustul fetițelor. Pentru băiețeii de 1-2 ani vă oferim variante dedicate de personalizare, iar pentru celelalte vârste, găsiți seturi similare în categoriile dedicate fiecărei vârste în parte: pentru fete (fete 3-4 ani, fete 5-6 ani, fete 7-8 ani, fete 9-10 ani, fete 11-12 ani, fete 12-13 ani) și băieți (băieți 3-4 ani, băieți 5-6 ani, băieți 7-8 ani, băieți 9-10 ani, băieți 11-12 ani, băieți 12-13 ani). 

 

 

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime1-2 ani, 50 x 90 cm, 70 x 140 cm
CuloareAlb, Roz inchis, Verde, Galben, Mov / Lila, Portocaliu, Bleu, Roz, Turcoaz

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet fetițe 1-2 ani: halat de baie și prosop, diverse culori, personalizate
Scrie recenzia ta!
Halat copii si prosop personalizate

Set băieți 1-2 ani: halat baie și prosop, diverse culori, personalizate

Set halat si prosop bebelusi

Set băieți 3-4 ani: halat de baie și prosop, diverse culori, personalizate

Set fetițe 1-2 ani: halat de baie și prosop, diverse culori, personalizate

175,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!