WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Halate și prosoape personalizate cu motive nautice

Atât halatele de baie, cât și prosoapele, sunt accesorii vestimentare de nelipsit în orice garderobă și sunt folosite, în mod evident, în situații în care avem de a face, într-n fel sau altul, cu apa. Tocmai de aceea, personalizarea lor cu design-uri de broderie în teme nautice (ancore, cârme, simboluri marine, etc.) reprezintă o alegere foarte potrivită, preferată de mulți dintre Dumneavoastră!

Halate personalizate cu motiv nautic ancora

Vă propunem diverse variante de a personaliza halatele de baie și prosoapele, prin exemplele din pozele acestui articol. Culoarea broderiei va fi, bineînțeles, adaptată culorilor halatelor și / sau ale prosoapelor, în funție de preferințele Dvs.
Set halat bleumarin si prosop albastru personalizate cu motiv nautic Set halat grena vișiniu si prosop roșu personalizate cu motiv nautic
Pe HalateSiProsoape.ro găsiți o gamă foarte variată de halate de baie, disponibile în toate variantele de mărimi, atât pentru adulți (de la S la 7XL), cât și pentru copii (șapte variante de mărimi, pentru copii de 1-2 ani, 3-4 ani, 5-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani și 12-13 ani). De asemenea, atât în cazul adulților cât și a copiilor, halatele de baie sunt disponibile în mai multe variante de culori: albe, bleumarin, roz, bleu, grena, crem, galbene sau verzi, în cazul adulților sau albe, bleu, roz, verzi, lila, portocalii, galbene sau turcoaz în cazul copiilor. Dacă halatele pentru copii sunt întotdeauna prevăzute cu glugă, cele pentru adulți sunt disponibile atât în varianta cu glugă, cât și în varianta cu guler șal. Indiferent de mărimi sau culori, de faptul că sunt destinate adulților sau copiilor, halatele noastre au, însă, un lucru în comun, anume că sunt întotdeauna din bumbac 100%, de o calitate premium sau chiar de lux!
Halate personalizate cu broscuta si broscoi Halate si prosoape personalizate cu motive nautice
În ceea ce priveste prosoapele disponibile pe HalateSiProsoape.ro, aceste aparțin, de asemenea, categoriilor premium sau de lux, conform clasificării calității prosoapelor, despre care am vorbit într-n alt articol, disponibil aici. Veți găsi, pe site-ul nostru, prosoape de toate mărimile (de la 30 x 50 cm, la 50 x 90 cm, 70 x 140 cm sau chiar si 100 x 180 cm), diverse culori (cea mai variată gamă de prosoape este, bineînțeles, cea pe alb, dar vă oferim și prosoape crem, albastre sau roșii). Indiferent de dimensiuni, prosoapele noastre au o densitate de cel puțin 600 gr / mp, ajungând chiar și la densitatea absolut fantastică de 900 gr / mp, în cazul prosoapelor de duș, de 70 x 140 cm.

Prosoape personalizate cu motive nautice pentru copii Prosoape personalizate cu motive nautice pentru adulti
Dacă sunteți în căutarea unor halate de baie sau prosoape de calitate pentru uz propriu sau dacă vreți să faceți un cadou cu adevărat special, vă recomandăm cu încredere halate, prosoape sau diverse variante de seturi de halate de baie și prosoape personalizate cu motive nautice. Personalizarea este realizată prin broderie, cea mai calitativă și elegantă modalitate de personalizare a halatelor de baie și a prosoapelor! Vă invităm sa petreceți câteva minute pe site-ul nostru, HalateSiProsoape.ro și să descoperiți atât gama de produse, cât și posibilitățile foarte variante de personalizare! Vă asigurăm că vor fi niște minute plăcute!

Prosoape personalizate cu motive nautice Set halat si prosop pentru copii personalizate cu broscuta
Halate de baie colorate personalizate pentru copii