WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Prosoape personalizate cu monograme

Pentru că o imagine face cât o sută de cuvinte, vă prezentăm o parte din prosoapele personalizate cu monograme pe care le-am realizat de-a lungul timpului. Sperăm să vă ajute să vizualizați mai bine posibilitățile de personalizare, prin broderie, a prosoapelor noastre, ce pot fi, astfel, transformate în cadouri nu doar practice și utile, ci și originale, personale și foarte frumoase!
Prosoape_personalizate_cu_monograma_cu_floricele Cadou_de_nunta_set_complet_de_baie_halate_si_prosoape_personalizate Cadou_de_casa_noua_halate_de_baie_si_prosoape_cu_monograme_elegante Prosoape_personalizate_cu_initiale set_prosoape_si_halate_personalizate_cu_monograma_eleganta Cadou_pentru_baie_covoras_personalizat Set_prosoape_cu_monograma_N_si_S Cadou_de_nunta_deosebit_set_complet_prosoape_personalizate_cu_monograma
Vă oferim o gamă variată de prosoape, din care puteți alege diverse mărimi (prosoape medii, de maini - aproximativ 50 x 90 cm sau prosoape mari, de dus - aproximativ 70 x 140 cm), culori (alb, dar si albastru, rosu, roz, turcoaz, etc), precum și densități ale materialului (ale bumbacului). Indiferent de culoarea sau mărimea aleasă, prosoapele noastre vor fi, întotdeauna, din bumbac 100% și vor avea o densitate din categoriile premium sau lux. În privința prosoapelor, calitatea se măsoară în gr/mp, așadar cu cât prosopul este mai greu, mai dens, cu atât calitatea lui este mai bună (și implicit puterea de absorbție a apei și "durata de viață" sunt mai mari). Vă punem la dispoziție prosoape din categoria premium (600 gr/mp) sau lux (700, 800 și chiar 900 gr/mp), care să vă facă să vă simțiți cu adevărat confortabili și răsfățați la ieșirea din baie!

Related Products