WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie” se introduc textele ce vor fi brodate, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodate textele introduse la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate. În cazul în care se dorește brodarea textelor cu culori diferite pe cele două produse, acestea vor fi menționate în câmpul de „Comentarii”.
3. Se aleg una sau două dintre zodiile disponibile, care vor fi de asemenea brodate. Dacă se alege o singură imagine, aceasta va fi brodată pe ambele produse. Dacă se aleg două imagini diferite, fiecare produs va fi brodat cu imaginea dorită.

În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie”. Dacă se aleg două imagini diferite, ordinea în care acestea vor apărea sub câmpurile de tip „Text personalizat prin broderie” va fi determinată de poziționarea imaginilor în listă. Astfel, cea poziționată prima în listă va apărea sub primul câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe primul produs, iar cea pozitionată ulterior va apărea sub al doilea câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe al doilea produs.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Un set de prosoape personalizate prin broderie cu zodiile fiecăruia și un text la alegere poate constitui cadoul ideal: practic, original, util și personal! Semnele zodiacale vor da o notă personală prosoapelor, iar textul poate fi reprezentat de numele posesorilor, de calitatea în care aceștia le vor primi ca și cadou (Nași, Fini, Părinți, Bunici, etc), poate fi un text haios sau unul cu o semnificație știută doar de Dvs! În plus, semnele zodiacale se pot dovedi a fi o alegere "neutră" în cazurile în care doriți să faceți un cadou, dar nu îi cunoașteți suficient de bine pe destinatarii acestuia, astfel încât să le știți îndeaproape gusturile și preferințele. În acest caz, dacă le cunoașteți zodiile, puteți merge la sigur cu un cadou personalizat care va fi apreciat atât pentru calitatea si utilitatea accesoriului textil (prosoape de cea mai bună calitate), cât și pentru originalitatea personalizării!

Vă oferim o gamă variată de prosoape, din care puteți alege diverse mărimi (prosoape medii, de maini - aproximativ 50 x 90 cm sau prosoape mari, de dus - aproximativ 70 x 140 cm), culori (alb, dar si albastru, rosu, roz, turcoaz, etc), precum și densități ale materialului (ale bumbacului). Indiferent de culoarea sau mărimea aleasă, prosoapele noastre vor fi, întotdeauna, din bumbac 100% și vor avea o densitate din categoriile premium sau lux. În privința prosoapelor, calitatea se măsoară în gr/mp, așadar cu cât prosopul este mai greu, mai dens, cu atât calitatea lui este mai bună (și implicit puterea de absorbție a apei și "durata de viață" sunt mai mari). Vă punem la dispoziție prosoape din categoria premium (600 gr/mp) sau lux (700, 800 și chiar 900 gr/mp), care să vă facă să vă simțiți cu adevărat confortabili și răsfățați la ieșirea din baie!

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime50 x 90 cm, 70 x 140 cm
CuloareAlb, Albastru inchis, Rosu, Roz, Turcoaz

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsProsoape personalizate cu semne zodiacale (culori variate)
Scrie recenzia ta!
Cadou personalizat nunta de bumbac

Cadou personalizat pentru nunta de bumbac: set prosoape duș

Set patru prosoape personalizate cu monograma

Set 4 prosoape de baie, personalizate

Prosoape personalizate cu semne zodiacale (culori variate)

140,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 25 caractere

Maxim 25 caractere

Maxim 2550 caractere