WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie” se introduc textele ce vor fi brodate, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodate textele introduse la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate. În cazul în care se dorește brodarea textelor cu culori diferite pe cele două produse, acestea vor fi menționate în câmpul de „Comentarii”.
3. Se aleg una sau două dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn zodiacal), care vor fi de asemenea brodate. Dacă se alege o singură imagine, aceasta va fi brodată pe ambele produse. Dacă se aleg două imagini diferite, fiecare produs va fi brodat cu imaginea dorită.

În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpurile de tip “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Dacă se aleg două imagini diferite, ordinea în care acestea vor apărea sub câmpurile de tip „Text personalizat prin broderie” va fi determinată de poziționarea imaginilor în listă. Astfel, cea poziționată prima în listă va apărea sub primul câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe primul produs, iar cea pozitionată ulterior va apărea sub al doilea câmp de tip „Text personalizat prin broderie” și va fi brodată pe al doilea produs.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Un set de patru prosoape de baie, personalizate prin broderie, va da băii Dvs. un caracter elegant și chiar aristocratic. Personalizati-le cu monograme, cu un design la alegere sau cu semnul zodiacal potrivit!
Vă oferim o gamă variată de prosoape, din care puteți alege diverse mărimi (prosoape mari, de dus - aproximativ 70 x 140 cm sau prosoape foarte mari de baie - aprox. 80 x 160 cm sau chiar mai mari), culori (alb, dar si albastru, rosu, roz, turcoaz, galben, mov, etc), precum și densități ale materialului (ale bumbacului). Indiferent de culoarea sau mărimea aleasă, prosoapele noastre vor fi întotdeauna din bumbac 100% și vor avea o densitate din categoriile premium sau lux. În privința prosoapelor, calitatea se măsoară în gr/mp, așadar cu cât prosopul este mai greu, mai dens, cu atât calitatea lui este mai bună (și implicit puterea de absorbție a apei și "durata de viață" sunt mai mari). Vă punem la dispoziție prosoape din categoria premium (600 gr/mp) sau lux (700, 800 și chiar 900 gr/mp), care să vă facă să vă simțiți cu adevărat confortabili și răsfățați la ieșirea din baie!

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime70 x 140 cm
CuloareAlb, Crem / Ivory, Roz corai, Albastru inchis, Grena, Galben, Rosu, Turcoaz

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet 4 prosoape de baie, personalizate
Scrie recenzia ta!
Halate personalizate familie

Set halate (culori variate) personalizate pentru Mama, Tata și Copilul

Set halat si prosop copii personalizat cu monograma coroana

Set halat baie băieți 0-14 ani și prosop, diverse culori, personalizate

Set 4 prosoape de baie, personalizate

Preț standard 360,00 RON Preț special 340,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 25 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!