WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pe HalateSiProsoape.ro ne străduim, în fiecare zi, să vă punem la dispoziție cea mai variată gamă de halate de baie, într-o multitudine de mărimi (de la cele mai mici, S/M la cele mai mari - 3/4XL și 5/6XL și chiar cele foarte mari - 7XL) și culori (alb, negru, crem, bleumarin, grena, mov, turcoaz, roșu, etc.). Indiferent de mărime, toate halatele noastre de baie sunt din bumbac 100% și au o calitate premium sau chiar de lux. Halatele de lux (disponibile pe alb și pe negru - gri antracit) sunt cele de densitate mare, având textura prosopului (frotir) atât pe interior cât și pe exterior. Toate celelalte halate sunt din categoria velour (halatele tip velur sunt considerate a fi varianta premium a halatelor de baie din bumbac), având textura prosopului pe interior și o textura catifelată la exterior, obținută prin tăierea fină a firelor de bumbac de la exterior).

Chiar dacă alegerea mărimii halatelor de baie nu este la fel de dificilă ca în cazul altor accesorii vestimentare, am încercat să o facem cât mai simplă, creând schițe de măsuri pentru fiecare variantă de halat în parte. Mărimea A se refera la lungimea totala a mânecii, B la circumferința halatului (dintr-o parte în alta, în dreptul cordonului, practic cea mai importantă mărime), iar C reprezintă lungimea halatului. Toate mărimile sunt exprimate in cm, cu o aproximare de 1-3 cm. Sperăm ca acestea vă vor ajuta și că veți găsi halatul de baie care să vi se potrivească cel mai bine!  

1. Halate de baie Albe: Clasice sau din categoria Lux (densitate mare a materialului). Toate în varianta de halate lungi, cu guler șal.

Ghid marimi halate albe de calitate
 

2. Halate de baie Bleumarin și Grena, disponibile în toate variantele de mărimi, de la S la 7XL. Halate lungi, cu guler șal.

Ghid marimi halate bleumarin si grena

3. Halate de baie din categoria Lux (densitate mare, textură frotir atât pe interior cât și pe exterior), disponibile în variantele AlbGri-Antracit sau Gri-Petrol. Toate în varianta de halate lungi, cu guler șal. 

Ghid marimi halate de lux
4. Halate de baie de mărimi Mari și Foarte Mari. Toate în varianta de halate lungi, cu guler șal. 

Ghid marimi halate foarte mari

 

5. Halate de baie albe și colorate (roz, bleu, crem, galben, verde), cu dungulițe elegante în material, disponibile atât în varianta de halate lungi, cu guler șal, cât și în varianta trei sferturi, cu glugă.

Ghid marimi halate elegeante