În această perioadă termenul de livrare este de 1-3 zile lucrătoare.

Pe HalateSiProsoape.ro ne straduim, in fiecare zi, sa va punem la dispozitie cea mai variata gama de halate de baie, intr-o multitudine de marimi (de la cele mai mici, S/M la cele mai mari - 4XL si 5XL si chiar cele foarte mari - 6XL si 7XL) si culori (alb, crem, bleumarin, grena, roz deschis, roz inchis, roz corai, bleu, galben, verde). Indiferent de marime, toate halatele noastre de baie sunt din bumbac 100%, velour (halatele velur sunt considerate a fi varianta premium a halatelor de baie din bumbac, avand textura prosopului pe interior si o textura catifelata la exterior, obtinuta prin taierea fina a firelor de bumbac de la exterior).

Chiar daca alegerea marimii halatelor de baie nu este la fel de dificila ca in cazul altor accesorii vestimentare, am incercat sa facem aceasta alegere cat mai simpla, creand schite de masuri pentru fiecare varianta de halat in parte. Marimea A se refera la lungimea totala a manecii, B la circumferinta halatului (dintr-o parte in alta, in dreptul cordonului, practic cea mai importanta marime), iar C reprezinta lungimea halatului. Toate marimile sunt exprimate in cm, cu o aproximare de 1-3 cm. Speram ca acestea va vor ajuta si ca veti gasi halatul de baie care sa vi se potriveasca cel mai bine!  

1. Halate de baie albe: Clasice (lungi cu guler șal) si cu Dungulițe Albe Verticale (lungi cu guler șal sau trei-sferturi cu glugă) 

Ghid marimi halate de baie albe

2. Halate de baie colorate: lungi cu guler șal sau trei-sferturi cu glugă.

Halate de baie colorate lungi sau trei sferturi cu gluga

3. Halate de baie cu material de densitate mare: Albe de LUX sau Crem-Ivory Extra Pufoase  

Ghid marimi halate de baie de lux

 4. Halate de baie marimi Mari si Foarte Mari  

Ghid marimi halate de baie mari si foarte mari 4XL 5XL