WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Un halat de baie din bumbac 100%, catifelat la exterior absorbant pe interior, ideal la ieșirea din baie, dar și ca accesoriu vestimentar, pentru o ținută lejeră, în casă. Personalizat prin broderie, poate deveni un cadou excelent pentru orice doamnă sau domnișoară. Halatele de baie mov sunt disponibile în mai multe variante de mărimi, de la S/M la XL. Croiala este parte peste parte, cu cordon. 

Dacă doriți să includeți acest halat într-un set de halate sau unul de halate și prosoape, toate personalizate prin broderie, găsiți diferite variante în categoria dedicată seturilor de halate și prosoape personalizate, disponibilă aici

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL
CuloareMov / Lila

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat damă mov, personalizat
Scrie recenzia ta!
Papuci de casa dama, model cu romburi

Papuci de casă damă Gezer, model cu romburi

Halat baie gri petrol extra pufos

Halat gri petrol-turcoaz foarte închis, de lux (densitate mare), personalizat

Halat damă mov, personalizat

194,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere