WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Un halat de baie alb imaculat, din bumbac 100%, pufos și absorbant, ideal la ieșirea din baie, dar și la piscină, sauna sau SPA. Personalizat prin broderie, poate deveni un cadou excelent pentru orice doamnă sau domnișoară. Halatele de baie albe sunt disponibile în mai multe variante: alb clasic (lungi, cu șal, disponibile în două variante de marimi), alb de lux (lungi, cu șal, densitate mare a materialului, disponibile în trei variante de mărimi), alb cu dungulițe albe, trei sferturi, cu glugă (disponibil în varianta de mărime universală) și alb cu dungulițe albe, lung, cu șal (disponibil în varianta de mărime universală). Croiala este parte peste parte, cu cordon.

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL, XXL, 4XL
CuloareAlb

Recenzii 3

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat damă alb, personalizat
Scrie recenzia ta!
Halat dama roz

Halat damă roz, personalizat

Halat mireasa personalizat

Halat Bride, personalizat, brodat

Halat damă alb, personalizat

169,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere