În această perioadă termenul de livrare este de 1-3 zile lucrătoare.

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Informații produs

Un halat de baie alb imaculat, din bumbac 100%, catifelat la exterior si absorbant pe interior, ideal la iesirea din baie, dar si la piscina, sauna sau SPA. Personalizat prin broderie, poate deveni un cadou excelent pentru orice doamna sau domnisoara. Halatele de baie albe sunt disponibile in mai multe variante: alb clasic (lungi, cu sal, disponibile in 2 variante de marimi), alb de lux (lungi, cu sal, densitate mare a materialului, disponibile in 3 variante de marimi), alb cu dungulite albe, trei sferturi, cu gluga (disponibil in varianta de marime universala) si alb cu dungulite albe, lung, cu sal (disponibil in varianta de marime universala). Croiala este parte peste parte, cu cordon.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL, XXL, 4XL
CuloareAlb

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat dama alb, personalizat
Scrie recenzia ta!
Halat dama roz personalizat profesoara

Halat dama roz, personalizat

Halat bride

Halat Bride, personalizat, brodat

Halat dama alb, personalizat

159,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere