WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Un compleu alb, sexy si elegant in acelasi timp, potrivit pentru orice mireasa, dar si pentru orice doamna sau domnisoara careia ii place sa se simta intotdeauna nu doar frumoasa, ci si confortabila. Personalizand halatul prin broderie, cu un text la alegere, alaturi de un design potrivit (dintre cele disponibile), o monograma sau semnul zodiacal potrivit, acest compleu va reprezenta cadoul perfect pentru ea: mireasa, iubita sau sotie. Compleu satin calitate premium, brand Jasmin. Jasmin halate si compleuri satin

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL
CuloareAlb

Recenzii 1

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCompleu mireasa personalizat. Set 2 piese satin.
Scrie recenzia ta!
Compleu saten personalizat cu neglijeu sexy

Set halat personalizat si neglijeu din saten cu dantela

Halat mireasa personalizat

Halat Bride, personalizat, brodat

Compleu mireasa personalizat. Set 2 piese satin.

189,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!