WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Un set format dintr-un halat de saten elegant si un neglijeu sexy, ambele cu dantela. Un accesoriu vestimentar in care te vei simti nu doar relaxata, ci si foarte frumoasa! Halatul din satin poate fi personalizat prin broderie, exact asa cum iti doresti. Un cadou perfect pentru iubita sau sotie! Compleu satin calitate premium, brand Jasmin. Jasmin halate si compleuri satin

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL
CuloareAlb, Roz deschis

Recenzii 2

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet halat personalizat si neglijeu din saten cu dantela
Scrie recenzia ta!
Compleu satin personalizat broderie halat si furou

Compleu satin personalizat

Suport cada

Suport pentru cadă din bambus, multifuncțional

Set halat personalizat si neglijeu din saten cu dantela

189,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!