WhatsApp
+40 723 890 009
Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (0-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Halatul pentru gatitul miresei nu trebuie sa lipseasca de pe lista accesoriilor pentru nunta, avand un rol important si in sedinta foto! Noi il vom personaliza, prin broderie, exact asa cum va aranjeaza mai bine. Croiala este parte peste parte, cu cordon. Halat satin calitate premium, brand Jasmin. Jasmin halate si compleuri satin

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeS, M, L, XL, XXL
CuloareAlb

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat Bride, personalizat, brodat
Scrie recenzia ta!
Compleu mireasa personalizat. Set 2 piese satin.

Compleu mireasa personalizat. Set 2 piese satin.

Set baie retro vintage antic din ceramica

Set accesorii baie din ceramică - 5 piese elegante

Halat Bride, personalizat, brodat

139,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere