Pregătiți de iarnă? Toate mărimile de halate pentru adulți (S-7XL) și copii (1-13 ani), întotdeauna din bumbac 100%!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Prosoape calitate premium pentru iubitorii luxului. Densitate foarte mare (intre 700 si 900 g/mp), super moi si pufoase, cu o capacitate foarte mare de absorbtie. Dimensiuni: 70 x 140 cm. Material: bumbac 100%

Mai multe informații

Mai multe informații
Marime70 x 140 cm
CuloareAlb, Turcoaz

Recenzii 3

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsProsoape de lux, 700-900 gr/mp, personalizate
Scrie recenzia ta!
Cadou pentru cel mai bun tata best dad

Halate de baie marimi foarte mari (3/4XL, 5/6XL, 7XL)

Prosoape de lux, 700-900 gr/mp, personalizate

105,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 25 caractere

Maxim 2550 caractere

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!