NOU! Livrări în toate țările UE, par avion, prin DHL Express! Detalii și costuri!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. În câmpul “Text personalizat prin broderie” se introduce textul ce va fi brodat, în limita numărului maxim de caractere afișat.
2. Se alege culoarea în care se dorește să fie brodat textul introdus la pasul anterior, dând click pe una dintre culorile afișate.
3. Se alege una dintre imaginile disponibile (din oricare dintre cele 3 categorii: Design / Monograma / Semn Zodiacal), care va fi de asemenea brodată. În momentul alegerii unei imagini, aceasta va apărea automat si sub câmpul “Text personalizat prin broderie”, iar dacă imaginea aleasă este o monogramă, numărul maxim de caractere ce vor putea fi introduse se va modifica în funcție de tipul monogramei alese (de exemplu, în cazul alegerii unei monograme cu două inițiale, în câmpul „Text personalizat prin broderie” vor fi introduse două litere). Literele monogramelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Puteți menționa orice alte cerințe suplimentare (de exemplu, mărimea halatelor de baie sau anumite preferințe pentru culorile din design-uri) în câmpul de „Comentarii”. După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta toate aspectele acesteia, înainte de a o procesa!

Informații produs

Un halat de baie elegant, grena-visiniu, din bumbac 100%, catifelat la exterior si din prosop absorbant pe interior. Un excelent cadou pentru un barbat important din viata Dvs, de orice varsta! Personalizat prin broderie poate deveni cadoul unic, original si totodata util pe care il cautati! Disponibil atat in varianta de marime universala, cat si in varianta de marime foarte mare (4XL). Potrivit ca si halat de baie, dar potrivit si prin casa (capot). Cu cordon. Marimi: consultati ghidul de marimi.  

Mai multe informații

Mai multe informații
MarimeM, L, XL, XXL
CuloareGrena

Recenzii 1

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat bărbătesc grena - vișiniu, personalizat
Scrie recenzia ta!
Halat bleumarin monograma regala

Halat de baie bărbați, bleumarin, personalizat

Halat de baie verde din bumbac

Halat bărbați verde, personalizat

Halat bărbătesc grena - vișiniu, personalizat

174,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere